Nischer

Det finns spel inom de flesta nischer vilket kan vara bra att utgå från när du är på jakt efter nya spel. Om du till exempel är nyfiken på att börja spela skräckspel finns det massor att välja bland. Andra exempel på nischer inom spel är barnspel för dig som är förälder och har ett barn som är uttråkat av de spel han eller hon redan spelar på sin surfplatta. Det finns flera varianter av barnspel. De är antingen pedagogiska och lärorika eller underhållande. Barnspel tillverkas för barn i olika åldrar och det finns spel för både små och stora barn.

Förutom barnspel och skräckspel finns det även spel med insatser. De kallas för casinospel. Även inom den kategorin kommer det ständigt nya spel och sajter du kan bli medlem hos. Men innan du gör det är det viktigt att du är över 18 år gammal och tänker på att insatserna är pengar och du ska vara varsam med dem.

Enheter
Många spel lanseras på flera olika konsoler och du kan därför hitta samma spel för både spelkonsoler och för datorn. Men en del spel finns bara för vissa enheter, vilket även det kan vara ett sätt för dig att hitta nya spel om du utgår från vilken enhet du vill spela från.

Om du till exempel spelar på en spelkonsol, även kallat spela tv-spel, genom exempelvis ett Playstation finns det ständigt nya spel att upptäcka. Samma gäller för dig som spelar på din dator.

Det som däremot kan skilja sig åt en del är om du spelar på mobilen eller surfplattan. De spelen är oftast lite enklare och det finns gratisversioner av dem. Om du till exempel vill spela på mobilen kan du öppna Google Play eller App Store och välja kategorin spel. Där kan du sortera utefter en topplista för att se vilka spel som är de mest nedladdade just nu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *